• Gratis thuisbezorgd vanaf €19,50
  • Al onze producten zijn voorradig
  • 1 tot 2 werkdagen levertijd

ABSODRY LUCHTONTVOCHTIGER COMPLEET 1KG

Minimaliseert vocht en voorkomt schimmel, bacterien en muffe geur in de winter

Compleet geleverd inclusief vulling

Compact en stabiel ontwerp

Hoe werkt de Absodry LuchtontvochtigeAbsoDry bevat o.a. een opvangbak en een zakje hygroscopische kristallen. U activeert dit door het buitenste zakje te openen en het binnenste zakje met kristallen in de opvangbak te plaatsen. De kristallen absorberen het vele vocht in de lucht. Als er nog circa 45% luchtvochtigheid bestaat, wat niet schadelijk is voor u en uw bezittingen, stop het proces automatisch. Als de lichtvochtigheid toeneemt, dan wordt het proces automatisch geactiveerd zonder gebruik van electriciteit. Als de kristallen opgelost zijn kunt u de vloeistof door het toilet of gootsteen spoelen, het zakje kan bij het afval. Opnieuw vullen met originele AbsoDry navulling. 1 vulling is genoeg voor ca 1 tot 4 maanden gebruik, afhankelijk van de hoeveelheid vocht en is geschikt voor ruimtes van 35 tot 50 m3. Absorbeert alleen overtollig vocht. Voorkomt contact van vloeistof met leer, metaal of hout. Als dit toch gebeurt dan schoonmaken met lauw water. 1 Vochtvanger + 1 Navulling 1000 gram

ABSODRY LUCHTONTVOCHTIGER COMPL. 450

 

De Absodry 450 compact vochtvanger en boot ontvochtiger is de meest geschikte luchtontvochtiger in de markt! Deze effectieve boot ontvochtiger meet 24x24x14 cm is geschikt om 2 tot 3 maanden ruimtes van 10 tot 20 M2 te ontvochtigen* (tot max 35 m3 inhoud) Absodry voorkomt schadelijke schimmelvorming,de groei schadelijke bacteriën en voorkomt muffe en nare "vocht" luchtjes tijdens de winterstalling van uw boot. Vanzelfsprekend is deze vochvanger ook goed te gebruiken in camper en caravan. Deze kleine vochtvanger is zeer geschikt om naast de grote Absodry te gebruiken in kleine, afgesloten ruimtes zoals een kledingkast, kleine kajuit, extra slaapvertrek aan boord ect. Maar ook voor de kajuit van een klein jacht is deze 450 gram versie goed in te zetten.

 

Naast het gebruik van Absodry is goed ventileren een absolute noodzaak om schimmelvorming tegen te gaan. De Absodry 450 wordt geleverd inclusief 1 vulling luchtontvochtiger. Navullingen zijn los bestelbaar of extra voordelig gelijk mee te bestellen via onderstaande voordeelbundels. Voorkom schadelijke schimmels en bacteriegroei tijdens de winter en kies voor Absodry boot ontvochtiger.

Sale!

Bison Vochtvreter® Neutraal 2x450 g NL/FR

 

Voor een comfortabel thuis. Bestrijdt vocht, condens en muffe geurtjes.

 

Eigenschappen: · Optimale vochtopname · Eenvoudig hervulbaar · Geschikt voor alle navulligen

Toepassingsgebied: Vochtvreter® bestrijd condens, vocht en muffe geurtjes. Vochtvreter® is reukloos, geluidloos, kost geen energie en gemakkelijk navulbaar. Vochtvreter® verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in alle gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. Ideaal voor de kelder, garage, zolder, kast, caravan, boot, schuur, ect.

Productgroep: Vochtvreter®

 

Verbruik: 450 g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 45m³ en neemt bij een vulling van 450 g ca. 0,5 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.

Houdbaarheid ongeopend: 5 jaar

Bison Vochtvreter® Neutraal 450 g NL/FR

 

Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

 

Eigenschappen: · Geschikt voor alle Vochtvreter® navullingen: Navulling and Tabs · Beschermt uw waardevolle spullen tegen vocht · Kost geen energie · Bestrijdt muffe geurtjes · Makkelijk en schoon in gebruik

Toepassingsgebied: Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte.

Houdbaarheid ongeopend: Minimaal 24 maanden na productie.

Productgroep: Vochtvreter®